Omschrijving en omgeving

Hotel de Keizerskroon is centraal gelegen midden in de monumentale binnenstad van Hoorn en gevestigd in een voormalig oud Herenhuis.  Ideaal voor wie de gezelligheid en levendigheid van Hoorn wil beleven en snel te voet weer terug wil zijn om zich op zijn hotelkamer terug te trekken. Zowel toeristen als zakelijke gasten zijn bij Hotel De Keizerskroon aan het juiste adres.

Hoorn heeft met de komst van de replica van het VOC-schip 'De Halve Maen' een echte toeristische trekpleister binnen. Dit schip maakte furore tijdens ontdekkingstochten op de rivier de Hudson in de staat New York. Vanaf 1 juni 2015 is dit schip in de haven van Hoorn te bezichtigen onder begeleiding van professionele gidsen.

Verder wordt Hoorn door velen gezien als Amsterdam in het klein. De gelijkenissen in stijl en karakter zijn treffend en voor velen een lust voor het oog. De promenade langs het Hoornse Hop is zeker in zomertijd een echte aanrader.

Op het pand waar het hotel zich in bevindt, is sedert 1881 een drank- en horecavergunning afgegeven. Het is nog een van de weinige plaatsen in Hoorn die niet uit het straatbeeld weg is te denken

Onze 23 kamers zijn knus ingericht, rookvrij en hebben de grootte die bij een drie sterrenhotel in een binnenstad past. Elke kamer is voorzien van een eigen wasgelegenheid, toilet, douche/bad en föhn. Tevens zijn al onze kamers standaard uitgerust met een flatscreen tv, 110V/220V stopcontacten en draadloos internettoegang.

's Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar het restaurant voor u serveert. Natuurlijk kunt u ook voor de lunch, borrel en het diner bij het restaurant terecht.

U kunt inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur. Er is geen lift aanwezig in het hotel. Dieren zijn toegestaan.

Kameroverzicht:  
Kamers 23
1-persoonskamers 6
2-persoonskamers (aparte bedden) 6
2-persoonskamers (dubbelbed) 8
3-persoonskamers 2
Suite 1
   

 

 

 

 

 

 

 

Z